Activiteiten

De activiteitenagenda 2024

Op onze volkstuinvereniging organiseren we regelmatig activiteiten, zoals kaarten, handwerken of gewoon een drankje en een praatje. Deze activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Een mooie gelegenheid om samen met ons van ons fijne park & kantine te genieten.

Na de succesvolle seizoensopening en de plantjesmarkt staan weer de volgende activiteiten gepland:

  • Elke zaterdag is het clubhuis tussen 10.00 en 13.00 uur open voor een verse kop koffie, een biertje en een goed gesprek.
  • Ook is de kantine elke woensdagmiddag geopend van 12.30 tot 16 uur om te handwerken, te kaarten of gewoon voor een gezellig praatje en/of drankje.
  • Vanaf 25 mei is er elke laatste zaterdag van de maand weer een zaterdagmiddagborrel, de ZAMIBO. Iedereen is van 14 tot 16 uur welkom voor een gezellig praatje en drankje, er is een dartbord en je kunt ook komen sjoelen. En bij mooi weer kun je ook buiten zitten op ons fijne terras.
  • Elke laatste zondag van de maand kun je ’s ochtends komen jokeren en klaverjassen in de kantine, die dan open is vanaf 9.30 uur. Het jokeren en klaverjassen begint om 10.00 uur en kost 3 euro. En er zijn leuke prijzen te winnen, een eerste, tweede en derde prijs!

Tot ziens, hartelijke groeten van de Activiteiten Commissie,
Patricia, Moniek en Anneke