Activiteiten

Op onze volkstuinvereniging organiseren we regelmatig activiteiten, zoals kaarten, handwerken of gewoon een drankje en een praatje. We hopen je te zien, hartelijke groeten van de Activiteiten Commissie, Patricia, Moniek en Anneke

Buurtgenoten

Woon je bij ons in de buurt? Kom een keer langs, want alle activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Een mooie gelegenheid om samen met ons van ons fijne park & kantine te genieten.

Doe mee!

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan onze activiteiten? Mail ons op ac@vtv-onsbelang.nl.

Agenda

Voor de komende maanden zijn de volgende activiteiten gepland:

Datum Activiteit
ZAterdagMIddagBOrrel,
zaterdag 28 september
Van 14 tot 16 uur is weer onze ZAMIBO. Kom ook langs voor een gezellig praatje met medetuinders plus een hapje en een drankje.
PubQuiz,
zaterdag 26 oktober
Van 16 tot 19 uur houden we de allereerste Ons Belang PubQuiz in de kantine! Er is ruimte voor 32 deelnemers, je kunt je met een team inschrijven (vier deelnemers) of je laten indelen door de AC. Meld je aan via ac@vtv-onsbelang.nl.
Formule 1 Tijdens de Formule 1 is de kantine ook geopend, we kijken altijd gezel­lig samen. Zie ons stoepbord voor de kijktijden.
Klaverjassen en jokeren,
elke woensdagmiddag en elke laatste zondagochtend van de maand
En natuurlijk wordt er ook elke woensdagmiddag en elke laatste zondagochtend van de maand gekaart in de kantine.

Kom er gezellig bij, ook voor een praatje & een drankje. Op zondag zijn er ook leuke prijsjes te winnen! De kantine is dan open is vanaf 9.30 uur. Het jokeren en klaverjassen begint om 10 uur en kost € 3.