Tuinbeurtrooster

Tuinbeurten 2023

Op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur van begin Maart tot eind Oktober werken leden aan het algemeen onderhoud op ons complex ten behoeve van de vereniging.      Dit gebeurt tijdens een tuinbeurt. Elk lid jonger dan 70 jaar is vier keer per jaar ingedeeld.   De datum van de Tuinbeurten vermelden we op onze website, op het prikboard en in deze nieuwsbrief. Het is tevens een leuk moment om elkaar te ontmoeten, samen zijn we de vereniging!

Als je bent ingeroosterd meld je dan om 8.45 uur in de kantine van de vereniging. We kunnen dan meteen om 9.00 uur beginnen. De Teamleider van de Onderhoud commissie registreert je aanwezigheid. Op het tuincomplex zijn altijd allerlei werkzaamheden te doen. Van kleine lichtere klusjes tot wat zwaardere werkzaamheden. Er is voor iedereen een passende taak. Het is verstandig om werkkleding en werkhandschoenen te dragen. Tussendoor genieten we van een kwartiertje koffiepauze in de kantine.

Afmelden

Een datum wijzigen kan altijd. Ben je verhinderd, meld je dan af bij de Onderhoud commissie uiterlijk de woensdagmiddag voorafgaande aan de tuinbeurt. Dit kan via: info@vtv-onsbelang.nl.  Je kunt je tuinbeurt dan op een ander moment inhalen.

Ben je verhinderd en kom je niet, dan wordt er per keer € 50,00 in rekening gebracht.  (de rekening hiervoor ontvang je na twee niet uitgevoerde tuinbeurten of via de jaarnota). Beurten afkopen is niet mogelijk, wel kun je de tuinbeurt door iemand anders laten verrichten.

Iedereen bedankt voor zijn of haar inzet en tot ziens!

Het bestuur Ons Belang

U kunt hier het rooster (pdf) downloaden

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.
Weiger
Accepteer