Tuinen huren

Opgelet

U dient als kandidaat lid bij de aankoop van een huisje / opstal de procedure via de vereniging te volgen. De verkoop van een huisje/opstal zonder tussenkomst van het bestuur is niet rechtsgeldig. Koop dus nooit een tuinhuisje/opstal zonder eerst met het bestuur gesproken te hebben.

Wachtlijst

Als er geen tuinen te huur staan, dan kunt u zich opgeven bij het bestuur als kandidaat-lid. Het bestuur plaatst de namen van kandidaat-leden in volgorde van aanmelding op een wachtlijst.  

Procedure

De verhuur van een tuin loopt via het bestuur van de vereniging. Men huurt daarbij een tuin van de vereniging (bruikleenovereenkomst) en koopt het eventuele huisje/opstal van de vorige huurder/eigenaar.

Om in aanmerking te komen voor het huren van een te huur staande tuin op de website of mededelingenbord, moet u zich aanmelden als belangstellende (via het contactformulier).  Daarna wordt er contact met u gelegd en wordt er een bezichtiging georganiseerd met de verkoper, de koper en een lid van het bestuur. In een gesprek met het bestuur wordt bepaald of de tuin aan u kan worden verhuurd. Als u door het bestuur wordt aanvaard als lid, kan de overdacht plaatsvinden. De eventuele verkoop van een huisje/opstal en de onderhandeling over de prijs, is daarbij zaak tussen koper en verkoper. 

wheelbarrow, garden, vegetable garden-1232408.jpg
Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.
Weiger
Accepteer