Verenigingsgebouw

Ons verenigingsgebouw als ontmoetingsplaats

Onze vereniging heeft een mooi verenigingsgebouw dat destijds door de leden zelf is gebouwd. Het wordt op de zaterdagen gebruikt voor de koffie en het inschrijven van de werkbeurten. Ook worden er diverse activiteiten gehouden en de jaarlijkse evenementen als de nieuwjaarsreceptie en de Algemene Leden Vergadering vinden er plaats. In het kantoortje houdt het bestuur haar vergaderingen en de tweewekelijkse spreekuren.

Er is een aantal vaste bezoekers die elke zaterdag gezellig in het verenigingsgebouw bij elkaar komt. Dat is mooi, maar een groot deel van de leden komt er, buiten de werkbeurten om, vrijwel nooit en dat is echt jammer. De meeste van onze leden zijn absoluut de moeite waard om er eens een praatje mee te maken. En het is een mooie gelegenheid om ideeën op te doen of het een en ander te bespreken rond uw tuinactiviteiten of die van de vereniging. Hierbij wat wetenswaardigheden om er wat meer bekendheid aan de kantine te geven.

Informatie

Het verenigingsgebouw is er voor alle leden. Iedereen is er van harte welkom • Het verenigingsgebouw is elke zaterdag, het hele jaar door geopend van 10:00 tot 13:00 uur • De bardiensten worden uitgevoerd door leden die dit als alternatieve werkbeurt doen en door vrijwilligers, waaronder oud leden •  Er is een vergunning voor licht alcoholische dranken• Er worden smakelijke tosti’s gemaakt • De koffie is altijd vers en er is, bij mooi weer, een zonnig terras. Dan wordt er ook ijs verkocht • Het verenigingsgebouw kan tegen een vriendelijk tarief gehuurd worden door leden voor verjaardagen en dergelijke • Er worden, meestal op de woensdagmiddag, activiteiten georganiseerd zoals klaverjassen 

Kom dus eens gezellig langs en vraag dan gelijk uw buurman of buurvrouw mee!

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, heeft u ideeën hoe onze kantine nog meer de ontmoetingsplaats kan worden waar alle leden graag komen, wilt u meer info ontvangen of heeft u vragen mail ons via het contactformulier.